YouTube-övervakning

Funktionen gör det möjligt att övervaka vilken video ditt barn tittar på sin dator, den ger dig information som videonamn, kanalnamn och starttid för att titta på videon. Du kan övervaka videor som ses av ett barn via webbläsare som stöds på YouTube-webbplatsen, såväl som YouTube-videor som är inbäddade på andra webbplatser som visas även i inkognitoläge. Den här rapporten finns tillgänglig på Android-enheter.

Gå till Kaspersky Safe Kids för Android onlinehjälp för mer information om den här funktionen och hur du aktiverar det på en Android-enheter.